Uw financieringsvraag is voor

ons nooit te gek! 

 

Voor veel beleggers, ontwikkelaars en ondernemers is de financieringsmarkt ondoorzichtig geworden door de toetreding van allerlei bank-onafhankelijke geldverstrekkers.  Voor ons is het belangrijk die in-transparantie weg te nemen en de klant mee te nemen in het gehele financieringstraject. Wij luisteren naar het verhaal en de wens van de klant en komen tot zo tot de best passende oplossing.

 • Vastgoed financiering

  Voor vastgoedbeleggers

  Vastgoed financiering

  Vanuit Barlavento adviseren en begeleiden wij beginnende vastgoedbeleggers, professionele vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en privé-investeerders bij alle mogelijke denkbare financierings-vraagstukken van klein tot groot. Met veel plezier zetten we onze kennis en netwerk in bij nieuwe aankopen en herfinancieringen van onze relaties.
  Lees meer
 • Bedrijfsfinanciering

  Voor MKB’ers

  Bedrijfsfinanciering

  Vanuit Barlavento zijn wij graag uw eerste aanspreekpunt bij alle mogelijke vraagstukken op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Wij adviseren en begeleiden zowel starters als (top) MKB bedrijven. Samen met u gaan we op zoek naar een passende bedrijfsfinanciering die aansluit op uw vraag.
  Lees meer
 • Woning hypotheken

  Voor consumenten

  Woning hypotheken

  Vanuit Hypotheekweb BV, een dochteronderneming van Barlavento, zijn wij actief in de consumenten markt voor reguliere woonhuisfinancieringen. Onze adviseurs gaan graag het gesprek aan om op zoek te gaan naar de juiste hypotheek voor uw droomhuis.
  Lees meer