Vastgoed financiering Voor vastgoed beleggers

Huub Verwoolde en Cees-Jan Zegers van CityDevelopment
Bij Barlavento zijn ze ondernemend, creatief en scherp. Zij nemen een hoop werk uit handen en doen dat ook nog eens razendsnel.

Benut kansen in

vastgoedfinanciering.

 

Of u nu een langjarige beleggingsfinanciering, een tijdelijke overbruggingsfinanciering, of een bouwfinanciering zoekt; wij kunnen u adviseren en de beste financieringsoplossing bieden. Tussen een financieringsaanvraag van €100.000,- of €50.000.000,- maken wij geen onderscheidt. Precies om die reden voelen zowel beginnende vastgoedbeleggers als professionele vastgoedbelegers, projectontwikkelaars  en privé-investeerders zich thuis bij Barlavento.

 

Met een passie voor vastgoed, sterke analytische vaardigheden en een enorme bak ervaring begeleiden wij onze klanten allerlei soorten financieringstrajecten. Onafhankelijk advies is daarbij onze kernwaarde. Met 20 jaar aan trackrecord in de vastgoed- en financieringswereld kennen we de markt en weten wij goed de weg richting alle mogelijke vastgoedfinanciers.

 

Zowel beginnende vastgoedbeleggers als professionele vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en privé-investeerders voelen zich bij ons thuis. Of het nu om grote of kleine (her)financieringsvraagstukken gaat. Van conventionele banken, naar debt fondsen, tot aan alternatieve financieringspartijen zoals brugfinanciers, fintech financiers of crowdfunding. Binnen Nederland, maar ook internationaal. 

 


Huub Verwoolde en Cees-Jan Zegers van CityDevelopment
Bij Barlavento zijn ze ondernemend, creatief en scherp. Zij nemen een hoop werk uit handen en doen dat ook nog eens razendsnel.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of stuur ons een mail met een korte omschrijving van uw casus. U hoort spoedig van ons.
Afspraak maken