Bedrijfsfinanciering Voor MKB’ers

Erik Derksen, Buurten
Barlavento doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het lukt. Ze komen met een goed plan, kennen alles en iedereen en zijn ook nog eens leuk om mee samen te werken.

Bedrijfsfinanciering nodig?

Barlavento geeft inzicht en maximaal resultaat.

 

Ondernemers weten ons te vinden als het om bedrijfsfinanciering gaat. Wij adviseren en begeleiden zowel starters als (top) MKB bedrijven. Onze dienstverlening in bedrijfsfinancieringen wordt gekenmerkt door een kritisch oog, en diepgaande financiële kennis. We houden van de complexiteit van de vragstukken en krijgen energie van het doorgronden van financiële cijfers.

 

Onze expertise reikt van eigen gebruikssituaties (bedrijfsruimte, kantoor of winkel) naar een financiering van het debiteurenboek tot aan financiering voor een bedrijfsovername of de groei van een bedrijf.

 

Ook in de financieringsmarkt voor ebdrijven zij heel veel verschillende soorten financiers actief. De financieringsmarkt voor is, t.o.v. de vastgoedfinancieringsmarkt, nog breder. Daardoor zien ondernemers  door de bomen het bos niet meer. Daar komt bij dat er ieder jaar nieuwe financiers en financieringsproducten op de markt worden geïntroduceerd. Ieder product heeft haar eigen voorwaarden en condities. Rente percentage is een belangrijke graadmeter, maar een goeie financiering bestaat uit meer dan alleen rente. Net zoals in de vastgoed financieringsmarkt kennen we de partijen die acteren in de MKB markt, waardoor we voor ieder vraagstuk de optimale financieringsstructuur weten te behalen.

 

Wij stellen onze kennis en expertise beschikbaar om de beste deal uit de markt te halen. 

 


Erik Derksen, Buurten
Barlavento doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het lukt. Ze komen met een goed plan, kennen alles en iedereen en zijn ook nog eens leuk om mee samen te werken.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of stuur ons een mail met een korte omschrijving van uw casus. U hoort spoedig van ons.
Afspraak maken