Meer mogelijk maken door

deskundig en onafhankelijk

financieringsadvies.

 

Barlavento is in 2004 opgericht met als doel vastgoedprofessionals te voorzien van financieringsadvies. Wat begon als een "twee-manschap" is uitgegroeid tot een club van 13 FTE'ers. Een groei waar we enorm trots op zijn. Boudewijn en Diederik zijn al meer dan 12 jaar de vaste gezichten van Barlavento. Inmiddels zijn Michael en Lars ook onmisbare schakels binnen ons bedrijf en om die reden sinds begin 2021 ook als partners aan Barlavento verbonden.

 

De klant centraal stellen, kwaliteit, snelheid en passie in combinatie met een hoop lol op de werkvloer, maken Barlavento het bedrijf dat het vandaag is.  We houden van ons vak, bijten ons vast in ingewikkelde financieringsvraagstukken en doen er alles aan om meer mogelijk te maken voor onze klanten. 

 

Het feit dat Barlavento een grote en trouwe klantkring heeft, geeft aan dat ook onze relaties onze manier van werken waarderen en op waarde schatten.

Schermafbeelding 2021 02 02 om 17.01. 111917318282

Vastgoedfinanciering en bedrijfsfinanciering

 

Wij zijn een onafhankelijk “Debt Advisory” kantoor dat zich vanuit hartje Utrecht bezighoudt met het adviseren in vastgoedfinancieringen en bedrijfsfinancieringen aan professionele vastgoedbeleggers, –ontwikkelaars en ondernemers uit het hele land. Onze tarifering is maatwerk, waarbij een lange termijnrelatie altijd ons uitgangspunt is.  

 

 

Over de naam Barlavento

Ons bedrijf ontleent haar naam aan een streek in de Portugese Algarve en staat letterlijk voor "bovenwinds". 

Daarnaast is de Barlavento - archipel, de noordelijke (bovenwindse) eilandengroep van Kaapverdie. 

 

Schermafbeelding 2021 02 02 om 17.01. 111917318282

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of stuur ons een mail met een korte omschrijving van uw casus. U hoort spoedig van ons.
Afspraak maken